A kis herceg, és maszáj harcos a SZIN-en

Móra Ferenc MúzeumAfrikai test- és arcfestéssel várja az érdeklődőket a Móra Ferenc Múzeum a SZIN-en: a fesztiválozók kipingálva maszáj harcosként is fotózkodhatnak. Az idei kitelepülésre e mellett különleges afrikai társasjátékkal és Karinthy-kvízzel is készült a szegedi múzeum.

 

A „Csak a jó meleg Afrika!” című kiállítás apropóján afrikai kalandokkal készül a Móra-múzeum az idei Szegedi Ifjúsági Napokra: test- és arcfestéssel várják az érdeklődőket, akik az “afrikai sakkot”, a mancalát is kipróbálhatják.

A fesztiválozók idén is fotózkodhatnak a múzeum standjánál: kis hercegként vagy maszáj harcosként készíthetnek magukról képeket. Mindemellett izgalmas Karinthy-kvízzel, egyedi kirakókkal, memóriajátékokkal is kikapcsolódhatnak a koncertek szüneteiben a fiatalok, a legkitartóbbak pedig belépőjegyeket nyerhetnek az Afrika- és kis herceg kiállításokra.

A múzeum az idei évben is várja a fesztiválozókat a „túloldalon”: a SZIN-es karszalaggal érkezők kedvezményesen nézhetik meg a Móra-múzeum kiállításait a rendezvény ideje alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük