Civil Falu tájékoztató az IH-Rendezvényközpontban

Civil Falu a SZIN-enMég néhány napig pályázhatnak a civilek az idei Szegedi Ifjúsági Napokon való részvételre. Ehhez kapcsolódva,.a 2015-ös SZIN Civil Falu​ szervezési folyamatának első nyilvános eseményére került sor 2015. június 5-én az IH Rendezvényközpont​ban, egy pályázati tájékoztató keretében. A programon részt vettek a SZIN Civil Faluba jelentkező szervezetek képviselői. A tájékoztató során bemutatásra került a 2015-ös SZIN Civil Falu koncepciója, a pályázati feltételek, részvétellel elvárt tevékenységek, valamint lehetőség nyílt a felmerülő kérdések tisztázására.

 

A pályázat benyújtási határideje 2015. június 19. éjfél. A független bírálóbizottság 2015.

június 30- ig hoz döntést, hogy mely szervezetek közreműködésében valósul meg a Civil Falu 2015- ben a Szegedi Ifjúsági Napok keretében. A Civil Falu szervezői az idén célként tűzték ki, hogy szoros együttműködésben hozzák közelebb a civil szervezeteket és a fesztiválozókat egymáshoz interaktív, színes, újító, mozgalmas, hangulatos programot kínálva nekik a fesztivál ideje alatt 12:00 – 19:00 óra között.

A tájékoztatón elhangzott az is, hogy az idén – a tavalyihoz hasonlóan – az Európai Ifjúsági Stratégia nyolc célkitűzése szerint lesznek csoportosítva a szervezetek. Így újra élettel telik meg az Oktatási liget, a Mesterségek útja, az Egészség sor, a Tevékeny rét, az Önkéntes piac, az Esélyek kertje, a Zöld dűlő és a Kultúr sétány. Folyamatosan készülnek és érkeznek be a pályázatok. A civil szervezetek saját, míg a Civil Falu szervezői a közös programokat készítik elő a következő mérföldkő, a beadási határidő előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük