Edda musical Szegeden

edda musical szegedenMájusban mutatták be az Edda dalokra épülő “A Kör” című musicalt. A színdaraboknál is vannak trendek, az utóbbi időben a legendás zenekarok dalait felhasználva játszanak el történeteket. Az Abba, a Queen, a Neoton Familia, vagy a Hungária musicalek mind nagy sikert arattak. A Musical világában nem idegen a rockzene, ráadásul ez ma is népszerű műfaj. A kettő ötvözete, pedig szinte biztosan sokak tetszését elnyeri.

Erre gondolhatott a  Sziget Színház igazgatója, Pintér Tibor is, amikor munkatársaival megvalósította az elképzeléseit. A népszerű dalok, és a hozzájuk kapcsolt látványvilág, December 15-én Szegeden is látható lesz.
A Szigetszentmiklósi Sziget Színház fiatal társulata, meghívott színészek (Tunyogi Bernadett, Koós Réka, Makrai Pál, Tóth Attila) és huszonkét táncos alkotják az utazó társulatot.

A színpadon valódi motorok, pirotechnika, és hatalmas díszletek ragadják magukkal a nézők tekintetét. “Mivel nagy díszletet és komoly technikai apparátust igényel a darabot kisebb helyekre sajnos az eredeti formájában nem is tudnánk elvinni.”-tudtuk meg Pintér Tibortól a darab rendezőjétől. Ezért látható a musical csak a nagyobb színházakban, és sportcsarnokokban. A következő beszélgetésből az is kiderül, hogyan vett részt a zenekar az előkészületekben:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük