Jövő héten indul a SZIN

SZIN50 sajtótájékoztató a partfürdőnEgy hét múlva már a második napon bulizhatnak a rajongók a SZIN koncertjein. Az első fesztiválozók kedden este költözhetnek be a Partfürdőre, ahol addigra már készen várja őket a Civil Falu, és valamennyi helyszín. Most azonban még a jubileumi fesztivál építése zajlik, ahogyan a sajtótájékoztatón meggyőződhettek róla az újságírók.

Az ötvenedik Szegedi Ifjúsági Napok külföldi fellépői között található a Pet Shop Boys, Sean Paul, Jess Glynne, Faithless. Természetesen a hazai sztárok java is  szórakoztatja maj a SZIN közönségét. Itt lesz például Ákos, Quimby, a Halott Pénz, Punnany Massif, és még sorolhatnánk. A részletes napi bontást a SZIN honlapján lehet megtalálni.

Idén is külön kártyával lehet vásárolni a fesztivál területén, és a beléptetésnél is kellenek majd az okmányok. Napközben, a strandolás mellett,  többek között a Civil Faluban tölthetik el az idejüket a SZIN látogatói. A szervezeteknél pecsétet is gyűjthet, aki próbára akarja tenni a szerencséjét, és meg akarja nyerni a következő évre a SZIN belépőjét. A Civil Fluról bővebben a Civil Falu honlapján lehet tájékozódni.

A fesztivál történéseiről pedig a szegedkultur.hu is készít fényképes beszámolót.