Június 19-ig jelentkezhetnek a civilek a SZIN-re.

Civil Falu a SZIN-enA Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek, informális csoportok és a civil társadalommal együttműködő intézmények számára a SZIN fesztiválon történő megjelenésre 2015. augusztus 25-29. között. Pályázatot nyújthatnak be azok a szervezetek (egyesületek, alapítványok), informális csoportok, illetve intézmények, amelyek célcsoportja elsősorban a 13-29 éves korosztály. Olyan tevékenységeket várunk, amelyek a pályázó szervezet bemutatkozásán túl a fesztiválozók aktivitását növelik, a látogatók minél szélesebb körű bevonását igyekeznek elérni.

 

Pályázni csak a fesztivál ideje alatt történő teljes idejű megjelenésre lehet, minden nap 12-19 óráig biztosított aktivitásokkal. A pályázó szervezetek a pályázati adatlapban megfelelően indokolva maximum 2 bérletet és összesen nyolc napijegyet igényelhetnek (a napijegyek napi elosztásáról a nyertes szervezetek maguk dönthetnek). A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy az adatlapban igényelt jegyek számát a pályázati űrlapban leírtak minőségétől függően csökkentse. Benyújtási határidő: 2015. június 19. péntek, 24.00 óra

A pályázat elbírálása során előnyt jelent, ha a pályázó:

  • Magas színvonalú szakmai programot valósít meg
  • Szeged és térsége körzetében fejti ki tevékenységét
    által biztosított aktivitás és programok újszerűek, innovatívak és a fiatalok aktív részvételét segítik elő
  • A Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. korábbi rendezvényei kapcsán már együttműködő partner volt.

A pályázatokat kizárólag az online űrlap kitöltésével fogadnak el. A beérkezett pályázatokat egy, az önkormányzat által kijelölt független bizottság bírálja el. A tavalyinál biztosan kevesebb szervezet juthat be, de a pontos szám függ a benyújtott pályázatok minőségétől, és a rendelkezésre álló területtől Utóbbiról, még egyeztet az IH vezetősége a SZIN menedzsmentjével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük