Petruska András, előzenekarral érkezett, és évadot zárt Szegeden

Petruska AndrásTöbb mint két éve feltűnt egy fiatalember az egyik kereskedelmi televízió képernyőjén. Ebben semmi különös nincs, abban már annál inkább, hogy egyszemélyes zenekarként énekelt, zenélt.  Mielőtt a gépezet megváltoztatta volna, eltűnt a képernyőről. Ő nem akart a tehetségkutató guruk ízlése alapján zenélni. Önmaga akart maradni, és inkább a saját útját járta. A tévében nem, a színpadon annál többet szerepelt. Rövid idő alatt eljutott Szegedre is, ahol nagy szeretettel fogadta a közönség.

Népszerűsége pedig azóta is töretlen. Ez a fiatalember, Petruska András, aki mindig szívesen látott vendég a napfény városában.Ezúttal előzenekart is hozott magával, a Melodisztik duót. Egy hosszú koncertezős időszak végén beszélgettünk vele az IH rendezvényközpontban. Nem az első alkalom, hiszen többször találkoztunk rádióban, is. Szó esett új dalokról, lemezről, honlapról, és az elmúlt két és fél évről.

Mint kiderült a Melodisztik duó András régi zenészbarátaiból áll. Régóta zenélnek ebben a formában, Szegedre mégis most jöttek először. A miértekről  zenéjükről, és sok érdekességről is hallhattok a következő interjúban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük