REKORD LÁTOGATÓSZÁM A BELVÁROSI MOZIBAN!

Belvárosi Mozi felújított Zsigmond Vilmos teremKözel 10.000 szegedi látogatott el Szeged újjászületett filmszínházába az ünnepek alatt, a Karácsony előtti nyitástól január 5-ig terjedő időszakban. A 100 éves Belvárosi Mozi december 18-án nyitotta újra kapuit, és a több mint 500 férőhelyes, Magyarország legnagyobb mozitermének számító Zsigmond Vilmos és a közel 100 férőhelyes Balázs Béla teremhez csütörtöktől a Csőke József terem is csatlakozik.

Újdonság, hogy mostantól a családias hangulatú kisterem is az épületen belül közelíthető meg. Megérte várni a Belvárosi Mozira! A szegedi filmrajongók kedvence közel egymilliárd forintból, 9 hónap alatt született újjá: korszerűsítették a mozi fűtésrendszerét, az épület tetejére napelem került, akadálymentesítették a belső tereket és liftet építettek be. A történet itt még nem ér véget, sőt, az igazi nagy meglepetés tavasszal jön: az ország egyik legnagyobb kiterjesztett valóság (AR) és virtuális valóság (VR) élményhelyszíne költözik majd az ikonikus épület falai közé, egészen új alapokra helyezve a mozizás élményét.

A Csőke József terem csütörtöktől a Nicole Kidman, Margot Robbie és Charlize Theron nevével fémjelzett Botrány, a Bőrömben (Kate Beckinsale) és a Különleges életek (Vincent Cassel) című filmekkel nyit.