Subscribe lemezbemutató Szegeden

subscribe_tmw_borito5Újra Szegeden koncertezik a Subscribe. A Szegedi Ifjúsági Napokon elárulták, hogy gőzerővel dolgoznak az új dalokon, és készül az új lemez. A munkának most lett kézzel fogható, és füllel hallható eredménye. A különböző stíluselemeket mesterien ötvöző zenekar This Moment Will Soon Be Gone című albumát április 9-én, szerdán a szegedi JATE Klubban mutatja be.

 

A nagy sikerű Bookmarks album megjelenése óta három év telt el, amit a Subscribe tagjai folyamatos koncertezéssel töltöttek. A fiúk a közelmúltban újra stúdióba vonultak, és elkészítették negyedik nagylemezüket This Moment Will Soon Be Gone címmel.
– Zeneileg a korábbinál egységesebb, komplexebb, változatosabb az új anyag. Erősek a verzék és nagyon jól sikerültek a vokálok, énektechnikában pedig új dolgokat vetettem be, amelyek eddig nem voltak rám jellemzőek. Akár azt is mondhatnám, hogy mesélős, dallamos musicalhangulata van az új lemeznek, de nem kell félni, nem váltunk stílust. A This Moment Will Soon Be Gone dalszövegeinek egy részét a személyes életem, egy szerelem és egy szakítás története ihlette. Ezek elég komor, sötét számok lettek, de van azért vidám szöveg is például arról a boldogságról, amit a gitárosunk, Tomi újdonsült apukaként él át. Az új lemez több dala érint társadalmi jellegű témákat, köztük a Gazing. Ez a szám az internetes közösségek, a durva videók és a virtuális világ okozta elidegenedés jelenségére reagál – mondta Csongor Bálint, a Subscribe frontembere.

A This Moment Will Soon Be Gone című nagylemez megjelenése után a Subscribe tavaszi turnéra indult, amelynek ötödik állomása lesz a április 9-i, szegedi koncert a JATE Klubban. Az est vendége az AWS zenekar, kapunyitás 20 órakor. Szeged után a fiúk Szolnok, Pécs és Dunaújváros klubjaiban lépnek fel. A budapesti lemezbemutató koncert április 11-én lesz az A38 állóhajón.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük