Török Ádám életműshow Szegeden

torokadamesa mini 6545 ihszegedTörök Ádám és a Mini sokaknak ismerős nemcsak Magyarországon, és nemcsak az idősebb korosztály körében. Ha a jazz, rock, és a fuvola  szavakat hallja, biztosan “Ádi bácsi” jut a legtöbb ember eszébe. A legendás, több díjjal elismert zenész május harmadikán lép fel az IH Rendezvényközpontban.

A Mini együttes nemrégiben Big Banddé alakult, így a régi dalok is új hangzást kaptak. A  banda nagyobb, a hangszerelés is más, de a fuvola maradt.  A művészt szoros szálak fűzik Szegedhez, hiszen családja innen származik, és az első Szegedi Ifjúsági Napokon is fellépett. A hetvenes években több ezres közönség előtt játszottak jazz, és rock dalokat, ám az egyedi hangzás egy új Mini stílust teremtett. A világszerte elismert muzsikus örömmel foglalkozik a fiatal tehetségekkel is.

A koncertsorozat kétszeres jubileum alkalmából jött létre, Török Ádám hatvanöt, éves, együttese a Mini pedig negyvenöt éve alakult. A kezdetektől népszerű egyedi hangzás a mai napig különleges, egyedi élményt nyújt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük