Deja Vu – új retrozenei fesztivál Szegeden

violinkulcsA fesztivál új, a zenék ismertek, a fellépők befutottak. Nem véletlen tehát a névválasztás. A szervezők biztosra mennek, nem holmi sztárocskákat mutogatnak a legfrissebb feldolgozásokkal.  A nyolcvanas – kilencvenes évek bandáit környékezték meg. Olyan neveket, hoznak a napfény városába, mint a Modern Talking, vagy az Alphaville. A fiatalabb nemzedéknek a kétezres évekből érkezik Gigi D’Agostino, a mai napig sikeres DJ, és producer, a kilencvenesből pedig a Culture Beat.

A hazai előadók közül többek között Charlie, Somló Tamás, Zoltán Erika, Stone, az UFO, a Kozmix, és az Animal Cannibals adja a talpalávalót a háromnapos rendezvényen. A június 13-án startoló programkavalkád harmadik napja családi nap lett, ahol a legkisebbekkel is foglalkoznak, míg szüleik elrévednek fiatalságuk dalain, vagy épp tombolnak a múltat idéző diszkóslágerekre.

Szegednek tehát lett egy új, mondhatni nyárindító fesztiválja ezáltal keretbe foglalva a vakáció három hónapját. A mai retro-trendet, a publikált jegyeladási adatokat, és a fellépők díjait figyelembe véve anyagilag is sikeres lehet. A hangulatra a kínálatból ítélve nem lesz panasz. A közönségnek bejött, hiszen az eredeti Etelka sori helyszín kicsinek bizonyult, ezért a Postás sportpályán a Dorozsmai úton lesz a buli, ahova ingyenes buszjáratok is indulnak. Jó szórakozást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük