Jack n Jim koncert a Rock klubban

jackjimMúlt héten két élőzenés buli volt a Rock klubban, ráadásul az egyik a hét elején, ami első hallásra igen bátor vállalkozásnak tűnt. A francia Accordzeam együttes azonban megtöltötte a klubot. A hírük ugyan már megelőzte őket, ám élőben hallani a zseniális zenészeket felemelő élmény volt. Hétvégén már a High Voltage mozgatta meg az ACDC rajongó rockereket. Két órát zenéltek folyamatosan, és a közönség figyelme sem lankadt. Ezen a hétvégén is hasonló hangulatra számíthat aki ellátogat a szegedi rock központjába. Ezúttal azonban nemcsak a meghívott frissen alakult Jack n’ Jim miatt. Szurdi Zsolt a klub egyik atyja, is ünnepel, akinek ezúton is jó egészséget, és sok boldogságot kívánunk!

A Jack n’ Jim zenekar nemrégiben alakult, bár a tagok már korábban is játszottak együtt más felállásokban. Feldolgozásokat és saját számokat is játszanak, miknek repertoárja folyamatosan bővül. Feldolgozásaikban főleg a Misfits zenekar zenéit játsszák, de más zenekarok zenéi is megjelennek. Tagok: Mangó Máté dob, Varga Soma gitár, ének és háttérvokál, valamint Maiksósz Norbert basszusgitár, ének, háttérvokál.

Hétvégén is nagyüzem lesz a Klubban, mert a koncertet megelőző napon, pénteken, Szurdi Zsolt, akit a fiatalok csak Papaként emlegetnek, a régiek a népi rocker fedőnéven is ismerik, ünnepli kerek születésnapját, melyet illendőségből nem pontosítunk, ezt meghagyjuk az ünnepeltnek J. Zsolt elmondása szerint a színpadon is lesznek események, de ez is maradjon meglepetés mindazoknak, akik együtt szeretnének ünnepelni a Rock Klub megálmodójával. Az eseményen egyébként kiosztásra kerül 200 pohár bólé is, amely remélhetőleg hozzásegít az önfeledt ünnepléshez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük