Kedvezményes múzeumi belépők a nemzeti ünnepen

titanic tarlatKedvezményes jegyárakkal várja a látogatókat a Móra Ferenc Múzeum, a Fekete ház, a Vármúzeum és a Kass Galéria október 23-án, szerdán: az időszaki kiállításokat 500 forintos egyéni és 1000 forintos családi jeggyel nézhetik meg az érdeklődők, az állandó kiállítások pedig ingyenesek lesznek majd.

 

 

A szokásos szerdai nyitva tartási rend szerint fogadják majd a látogatókat október 23-án a Móra Ferenc Múzeumban és szegedi kiállítóhelyein. A nemzeti ünnep alkalmából az időszaki kiállításokat kedvezményesen tekinthetik meg az érdeklődők: a Móra-múzeumban, a Fekete házban és a Vármúzeumban az egyéni belépő 500, a családi pedig 1000 forintba kerül majd. A Kass Galéria egyéni jegyét 290, családi jegyét pedig 500 forintért válthatják meg az érdeklődők. Az állandó kiállítások ingyenesen látogathatók.

A kedvezményes nap remek lehetőség arra, hogy a családok még utoljára betérjenek az ősember-kiállításra, mely vasárnap fog zárni. A Vármúzeumban már látható a Titanic és Carpathia című tárlat, mely tablókon keresztül mutatja be a luxusgőzös katasztrófáját, a Fekete házban pedig a múmia- és Örkény-kiállítás mellett érdemes bekukkantani a frissen kialakított emeleti enteriőrtermekbe és a toronyszobába is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük