Őszi turnén a Brains

Brains koncert szegedOlajért cserébe Brains koncertet kaptak Szeged polgárai a magyar olajcégtől. A zenekar nemrég kezdte őszi turnéját aminek a Szegedi koncert a második állomása volt. A Drum & Bass stílus magyarországi hangszeres helytartói kitettek magukért, és alaposan megmozgatták rajongóikat.

 

A turnéval egy időben újra meghirdettek egy remixversenyt lemezlovasok részére. Az érdeklődők a Hurts, a Your Desire vagy a Real Talk című szerzemény átiratával nehezhetnek november 15-ig a remix@brains.hu e-mail címen. Az egyik nyertest a közönség, a két másikat pedig egy szakmai zsűri választja ki, az átiratok pedig rákerülnek az új Brains Remix albumra. A zenekar a többi dal újragondolására jól ismert művészeket kért fel, például, a spanyol Beat The Beast kivételével a hazai élvonalból válogattak, így AMB, Chris.Su, JumoDaddy, Kid Panel.

A fiúk azt is elárulták nagyon szeretnek Szegedre jönni, mert jó hangulatú városnak tartják. A következő interjúban, az új album, és a halászlé is szóba kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük