Pénz de honnan?-Konferencia vállalkozóknak FRISSÍTVE!

pénzforrásokÚjra a kis és középvállalkozók népesítik be az Iparkamara épületét. A Piac és Profit kiadó által évről évre megrendezett konferenciasorozat témája ezúttal a pénzszerzés. Minden vállalkozás (még a vagyonosak is) pénzszűkében van. A fejlesztéshez minden időben mozgatható tőkére van szükség. Válság idején pedig épp ebből van kevés. Takarékoskodni azonban nem lehet a végtelenségig, hiszen a munkavállalókért is felelősséggel tartozik a vállalat. Mi a megoldás?

Egy jó működő vállalkozásnak is szüksége lehet takarékoskodásra, külső forrásokra, ha fejleszteni akar. A piacon nagyon sok ajánlat közül választhat, de ha jobban megnézzük azért nem ennyire jó a helyzet. a válság kezdete óta szigorodtak a hitelfeltételek, nőttek az adók, és sorolhatnánk a nehézségeket.

Demcsák Lajos, lapigazgató elmondta, a rendezvény célja az információ szolgáltatás. pályázati lehetőségekről, tanácsadásról, és a módszerekről. Több lehetőséget is bemutattak a meghívott előadók, hogy spóroljanak a cégek, a dolgozókat mégse érje hátrány. Igen, lehetséges, de ez nem szerepel a reklámokban. A szakemberek azonban tudják, és el is mondják a trükköket, ha kérdezik őket.

A rendezvény főbb témái, pályázati lehetőségek, cafeteria rendszer használata, cégautó, vállalatirányítási rendszerek, és az e- kereskedelem. A A rendezvénysorozat következő állomásai, Székesfehérvár, és Budapest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük