Rókus Mókus kalandjai a Kövér Béla Bábszínházban

Megújult a Kövér Béla Bábszínház Szegeden Kiss Ágnes sajtótájékozatójaA nemrég megújult Kövér Béla Bábszínház, új előadással készül a gyermekeknek. Ezúttal Rókus Mókus kalandjait követhetik a legkisebbek és szüleik, mondókák, gyermekversek és Szirtes Edina Mókus dalaival.  Az előadásra látogató kisgyermekek, Rókus Mókussal kalandozva bepillantást nyerhetnek a bábszínház világába. A bölcsődés korosztály életkori sajátosságait figyelembe véve alakították ki a játékot.

A csöppségeknek egy olyan színházi élményben lehet részük, ahol szinte minden második percben történik egy pici csoda, mely odavonzza a tekintetüket a színpadra. Az előadás során legkisebb nézők, ismerős játékokat láthatnak, mint például: a kukucs játék, a bújócska vagy a kocsikázás.

Az előadás időtartama 25 perc, melyet 20 perc játék követ. Ennek során a gyerekek bemehetnek a színpadra és kipróbálhatják az előadás során látott játékokat.

Legkisebbeknek szóló előadásokat eddig is nagyon kedvelték a családok, a Kövér Béla Bábszínház vezetése reméli, hogy a Rókus Mókus bemutatója után még többen fognak ellátogatni az intézménybe. Eleinte a csöppségek színházába, és később nagytermi előadásokra is várják az érdeklődőket.