Statisztákat keres a Szegedi Nemzeti Színház

szegedi nemzeti szinhaz reszletA Szegedi Nemzeti Színház és a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum várja azoknak a jelentkezését, akik szívesen vállalnak statiszta szerepet önkéntes tevékenység formájában a William Shakespeare: Othello című darabban. A következő statiszta szerepekre várnak jelentkezőt:

 


• fiatal lányok (18 év feletti) „ledér” női szerepre
• fiatalabb és idősebb férfi katona szerepre.

A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és jelentkezés lappal 2013. december 9-ig fogadják az info@taletumonkentes.hu e-mailcímen. Bővebb információval Kósa Lászlóné várja az érdeklődőket a megadott e-mail címen.

A jelentkezés feltétele, hogy a kiválasztottak vállalják a felkészítésen való részvételt, a próbákon való megjelenést, valamint azt, hogy az évad végéig rendelkezésre állnak az Othello című mű statiszta feladataira a Színház által megadott időpontokban. A beküldött írásos anyag alapján a kiválasztottak részt vesznek egy 1 napos felkészítésen 2013. december 16-án, majd az ezt követő szűrőbeszélgetés után hoz döntést a színház az önkéntesek szerződéséről. A szerződéskötés feltételeként az önkéntes vállalja erkölcsi bizonyítványa bemutatását.

A próbafolyamat kezdete: december, intenzív próbamunka januárban várható, előre láthatólag keddtől szombatig 10-14 és 18-21 h időkeretben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük