Szilánkok az életből

avi ben giora konyvbemutatoNemrég jelent meg az Ausztriában élő Avi Ben Giora új novellás kötete. Szegeden, a Somogyi- könyvtárban mutatták be a közönségnek. A szerző második könyve már kevesebb életrajzot tartalmaz, mint az első, a novellák azonban egytől egyig, megtörtént esetek elbeszélései.

 

Avi Ben Giora Barna Gergelyként született Budapesten, nem volt könnyű neki sem, mint sok kortársának, aki az ötvenes években nőtt fel. Hazánkon kívül, élt Izraelben, és Ausztriában is. mesélni valója tehát bőven van. Az első kötet tulajdonképpen egy tömörített életrajz, a második már több, tőle független, érdekes történetet mesél el. Közvetlen, érthető megfogalmazás, jellemzi a novellákat. A szórakoztató olvasmány, úgy mutatja be a múlt egy-egy szeletét, hogy bárki el tudja képzelni a történetet. Készül a következő mű is, ami egy  regény lesz. A szerzővel a szegedi könyvbemutató előtt beszélgettünk:

A könyv puha kötésű, jól lapozható. A betűnagyság és a betűközök megfelelő olvashatóságot tesznek lehetővé, még idősebbek számára is. A százötven oldalas kiadvány a következő helyeken rendelhető meg:

http://e-konyvbolt.eu/shop/
abraham.szeged@gmail.com;

Jó szórakozást kívánunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük