SZIN50 – Az év zenei nagyfesztiválja!

A SZIN ötven évesA koncert.hu szavazásán mindegyik szegedi zenei fesztivál első lett a kategóriájában. A Déja vu Az év fesztiválja lett, az 50. SZIN Az év zenei nagyfesztiválja elismerésben részesült. A Szegedrocks harmadik helyezett lett  az Az év magyar nagykoncertje kategóriában.  Gratulálunk a szervezőknek!

A koncert.hu február 1-jén hirdetett szavazást több kategóriában is a 2018-as magyarországi fesztiválokról, koncertekről, klubokról. A vasárnap zárult szavazáson Szeged több kategóriában is nyert. Az év magyar nagykoncertje címért a SzegedRocks szállt versenybe,és harmadik helyezést ért el.  Ez volt a második legtöbb jelöltet felsorakoztató kategóriaA Dóm téri produkcióról, ahol közel 400 ember zenélt együtt, még Billy Idol is megosztott egy videót hivatalos Facebook-oldalán. A versenyen Ákos és az Edda előzte csak meg budapesti koncertjeikkel.

A tavaly 50. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok és a Déja vu Fesztivál azonban remekelt. Az év fesztiválja szekcióban lett első a Déja vu, a SZIN pedig Az év zenei nagyfesztiválja lett. Gratulálunk! Az 51. SZIN-ről, és  a Déja vu fesztivál programjáról az események weboldalán lehet tájékozódni.