SZTE .SZIN bérletek április közepétől

SZIN 2015A szegedi egyetemistáknak kedveskedik a Szegedi Ifjúsági Napok csapata: az SZTE nappali tagozatos diákjai április 14-től kedvezményes áron juthatnak hozzá a SZIN bérletekhez. Az egyedülálló akció a ma kezdődő Szegedi Egyetemi Napokon debütál.  

„A Szegedi Tudományegyetem diákjai mindig is központi helyet foglaltak el a SZIN életében. Ők azok, akik megadják a fesztivál lüktetését, tőlük lesz színes, vidám és olyannyira egyedi a Dél-Alföld legnagyobb zenei rendezvénye. Mi is voltunk egyetemisták, éppen ezért tudjuk, hogy néha nem árt egy kis anyagi besegítés. Az SZTE nappali tagozatos hallgatóinak egy egyedülállóan kedvező, diák-pénztárcabarát bérlet árat biztosítunk” – nyilatkozta Kolonics Erika főszervező, aki maga is a Szegedi Tudományegyetem falai között nőtt fel. Az akció a ma rajtoló Szegedi Egyetemi Napokon indul, a kedvezményes bérletek az első 3 napban a Hattyas-sori fesztiválon érhetőek el.
A rendezvényt követően a kedvezményes SZTE bérletek lelőhelyei 2016. június 30-ig:

  • JATE Klub – Szeged
  • TIK SZTE Ajándékbolt

A Szegedi Ifjúsági Napok környezettudatos szemléletmóddal, számtalan új helyszínnel és extravagáns programmal várja a szegedi egyetemistákat, augusztusban a hazai kedvencek mellett Szegeden ad koncertet Jasmine Thompson, a Dubioza Kolektiv, a Foreign Beggars, AronChupa és a Milk and Sugar is.