Almanapok Középföldén

dj almaAki július 26-án és 27-én ellátogat az újszegedi ligetben fekvő Középföldbe, garantáltan számíthat az igazi buli hangulatra, amit a városunkban jól ismert Mátrai Róbert, azaz „DJ Alma” fog biztosítani. Almát legtöbben a Jate Klubból ismerhetik, hisz 18 éven keresztül diktálta a tempót a táncolni vágyóknak. A pénteki buli „Best of Dj Alma” címmel leginkább ennek a korszaknak a zenéire épül, amit a közönség legjobban szeretett ezeken a bulikon.

Vagyis a populáris rock daraboktól kezdve a jól ismert house himnuszokon keresztül eljutunk breakbeat, és a drum’n’bass „slágerekig”. Alma elmondta, hogy a party meghatározó hangulatát legszívesebben úgy jellemezné, hogy „Toldi utcai emlékeim”.

A szombati buliról kérdezgetve sandán bazsalygott, hisz az egy évvel ezelőtt elindított party sorozatát örömmel fogadták a hamisíthatatlan fekete zene szerelmesei. Szeged City Funky Mission nevű facebook csoport adja a bázisközönséget a havonta jelentkező eseményhez, ahol a már-már feledésbe merült funky zenék alapozzák meg a feszes ritmust, előkerülnek az old-scool hip-hop legismertebb előadói, nevesítve a bakelit lemezről megszólaló előadókat biztos lesz Mezzoforte, Kool and The Gang, Earth, Wind and Fire, James Brown, George Benson. Előkerül továbbá a Dr.Dre istálló szinte teljes előadó stábja a gyökerektől napjainkig. Aki szeretné a hétvégi kánikula kellemes estéit színesíteni, azoknak szívből ajánlom a Liget közepét ahol hangulatos kikapcsolódás mindkét nap ingyenes.

Molnár Máté Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük