Beszélgetés a Future Rhapsody zenekarral

Future Rhapsody zenekarOktóberben jelentkezik új videóklippel, é.s új lemezzel  a Future Rhapsody zenekar. A formáció új, a tagok azonban már ismertek azok körében akik szeretik a szintetizátor alapú zenét. Az alapító Vidóczy Lővey Jánossal már néhány éve beszélgettünk első zenekaráról. Az akkor középiskolai tanulmányait végző fiatalember mára elektronikai szakemberré vált,és zeneileg is kiforrottabb.

Maga komponálja a dalokat, ám most már énekesnővel és fordítóval is bővült a csapat. Az új zenekar, új hangzást is hozott. Az első próbálkozásokhoz képest sötétebb hangulatú dalok találhatók a lemezen. Nem tudni mennyire tartós ez az irány, de az biztos,hogy nem a kommersz tömegtermelés felé halad a zenekar. Nem akarnak senkire sem hasonlítani, önmagukat szeretnék kifejezni.

A szintetizátoros hangzás rétegműfaj, de ha jól művelik lehet népszerű. Sok példát említhetnénk, de még korai lenne kijelenteni, hogy a  lehetőségek közül melyik hozza meg az igazi népszerűséget. Egy biztos a zenekar tagjai kedvesek és mindent megtesznek, hogy a tőlük telhető legjobbat nyújtsák a közönségnek. Folyamatosan fejlődnek, ami valóban segítheti a pályájukat.

A következő interjúban szó lesz az új formáció létrejöttének körülményeiről, az aktuális tervekről, és egy kicsit a távolabbi jövőbe is bepillantunk..

 

 

Ízelítő a bemutatkozó albumból: