Erotika kávéval (interjú)

erotikart erotikest zero art cafeNemrég ért véget a „Graffityk keretben” című kiállítás a Zero art caféban, máris újabb tárlat nyílt. Az alkotók ezúttal sikamlós terepen mutatták be mire képes az ecset és a toll, ha gondolatokat fejeznek ki vele. Az erotika a kezdetek óta kedvelt témája a művészeknek. Kifinomult, és polgárpukkasztó alkotások is születtek a századok során. Az Art tour Összművészeti Egyesület a kedveltség okán döntött a téma mellett.

Az „Erotik-Art” címet viselő kiállításon túlnyomórészt Szegeden, és vonzáskörzetében élő alkotók küldték be műveiket, de érkeztek az ország más részeiről is. A szervezők most arra törekedtek, hogy minél többen meg tudják magukat ismertetni a közönséggel.

A képzőművészeti alkotások mellett sok irodalmi mű is érkezett a felhívásra. A versekből, novellákból a Genéziusz Színház társulata formált „Erotik est” címen színházi előadást. A korlátozott nézőszámra, és a nagy érdeklődésre tekintettel az  Art tour Egyesület szervezői úgy döntöttek, hogy az előadást később megismétlik.

A kiállításról, és a tervekről Magony Gergelyt az Art tour egyesület elnökét kérdeztük.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük