Koncert és futball a Rock klubban

refrem Rock klubA Fuel Level Low jó hangulatú, ám kissé rövid bulin szórakoztatta múlt héten a Rock klub közönségét. Mint ajánlónkban írtuk, a szervező csapat másfajta meglepetéssel is szolgált, amit akkor még csak a szervezők tudtak. A jelenlévők lelkesen fogadták Szurdi Zsolt, a „Papa” koncert előtti bejelentését, miszerint a közeli jövőtől kezdve a Rock Klub új vizekre is evez, s a művészeti tartalmakon túl a sportban is megméretteti magát. Egy tagi megkeresés alapján indult el az a folyamat, amelyben a fiatalok egy bizonyos köre összeállt és megalapították a Szeged Városi Rock Klub Futball Clubot.

A neve rövidesen Rock Klub FC-ként kerül be a Magyar Labdarúgó Szövetség nyilvántartásába. A Megye III-ban induló csapat teljes létszámban belépett az ifjúsági egyesületbe, így jelezve szándékuk komolyságát, ami a nagypályás focicsapat megalakítására irányult. A bejelentést nem kis ováció fogadta, kiderül mire lesznek képesek a fiúk, remélhetőleg egy újabb hosszútávú kezdeményezésnek lehettek tanúi a pénteki nap résztvevői.A Rock Klub eredményes szereplést kívánva minden lehetséges eszközzel támogatja a csapatot és jó szurkolást kíván mindenkinek!

Természetesen a koncertek sorozata sem ér véget, hiszen 2013. február 22-én, 21 órai kezdettel a RefRém zenekar lép színpadra. A banda vezetője a következőképpen ír alakulatáról:
„A zenekar akkor alakult, amikor, és úgy, s ahogy. Négy, aztán öt vad – ha nem is teljesen
idegen – legény tevékeny közreműködésével, melyből mára ismét az lett, hogy kvartett. Átesett némi időn, tagcserén, nősülésen, hangszervásárláson, próbán és barátkozáson. A jó zenét ötvözi a saját ötleteivel, s állítólag egy grunge-féle stílus keveredik ki ebből. A 2013-as évet egy remélhetőleg felejthetetlen koncerttel kezdi bandánk a szegedi Rock Klubban, ahova várjuk mindazokat, akik szeretik a villanygitárt és a facsarósan dallamos rigmusokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük