Lóvátett lovagok szereplőválogatás

lovatett lovagokShakespeare klasszikusa a Lóvátett Lovagok kerül színre hamarosan a nemrég megújult Impro Társulat előadásában Szegeden. A kortalan mű, modern környezetben, fiatalos jelleggel látható majd.- tudtuk meg Bartók Gergelytől, a darab rendezőjétől. A főbb szerepekre már megtalálták a színészeket, azonban december 14-én még várják egy meghallgatásra mindazokat, akik kedvet éreznek magukban a színjátszás iránt.

A történet igazi szerelmi komédia. Az eredeti mű, természetesen a kornak megfelelő, nemesi környezetben játszódik. A színpadon azonban modern huszadik századi környezetet kap a történet.
A király és három barátja esküt kötnek, hogy három évig csak a tanulásnak szentelik életüket és minden földi hívságtól távol tartják magukat különös tekintettel a nőkkel kapcsolatos élvezetekre. Fogadalmukat azonban nem sokáig sikerül megtartaniuk, mert megjelenik egy királylány kíséretével, köztük három bájos udvarhölggyel. A fiúk mindenféle eszközzel megpróbálják leplezni egymás előtt, hogy szerelmesek, ám aminek ki kell derülni az bizony kiderül egyszer…

A leendő szereplőknek rendelkezniük kell némi ritmusérzékkel, és nem árt a tánctudás sem. Azért nem feltétlen kell profi táncosnak lenni, ahhoz, hogy szereplővé válhasson a jelentkező. Aki szereti a rockzenét, biztosan jól érzi magát a produkcióban. A casting helyszíne a pinceszínház lesz december 14-én. A darabról és a válogatásról Bartók Gergely rendezőt, és Rózsa Miklós koreográfust kérdeztük:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük