Nyár a Múzeumban

Móra Ferenc MúzeumIsmét itt a nyár, ismét hosszabbított nyitva tartással várják az érdeklődőket a Móra Ferenc Múzeumban, a Fekete házban és a Kass Galériában: csütörtökönként 20 óráig tartanak nyitva a szegedi kiállítóhelyek. Emellett ingyenes tárlatvezetéseken vehetnek részt a látogatók A fáraók Egyiptoma című kiállítás mindhárom helyszínén.
 

Június 26-tól csütörtökönként hosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat a Móra-múzeumban: minden héten ezen a napon este 8 óráig tart nyitva a főépület, a Kass Galéria és a Fekete ház is.
Emellett ingyenes vezetéseken is részt vehetnek az érdeklődők A fáraók Egyiptoma című kiállításon: csütörtökönként 17 órakor a Kass Galériában, 18 órakor a Fekete házban, 19 órakor pedig a főépületben indulnak az ajándék vezetések. Így a kitartó kultúrakedvelők akár egy este alatt megismerhetik az ókori Egyiptom vallását, hiedelmeit, uralkodóit, isteneit, temetkezését és legérdekesebb titkait.

Akik pedig hétvégén szeretnék „bejárni” a rejtelmes Egyiptomot, azokat szombatonként is várják az ingyenes tárlatvezetések: 3 órakor a főépületben, 4 órakor a Fekete házban, 5 órakor pedig a Kass Galériában. A fáraók Egyiptoma című tárlat nagy sikerrel fut a Móra Ferenc Múzeum három helyszínén: a nyitás óta már 30 ezren látták a különleges kiállítást Szegeden.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük