Szeged ALL-IN Free Jam Project

allinMint a neve is mutatja igazi zenei kavalkádba csöppen aki ellátogat a Rongyba június 21-én. 16 szegedi, különböző stílusban alkotó zenész összeáll, hogy valami egyedülállót és megismételhetetlent produkáljon, ami nemcsak a közönség, de talán még saját maguk számára is új és izgalmas végeredményt tartogat.


Népzenészek, rapperek, a rock és a pop elkötelezett hívei, tangóharmonika és basszusgitár, klarinét és DJ pult együtt, egy színpadon, és egy gyönyörű női hang a Megasztárból ismert Nagy Reni személyében, egyszóval egy óriási tehetségbomba, ami ezen az estén egész biztosan felrobban, hogy örökre nyomot hagyjon minden jelenlévő fülében és szívében.

Program:

A bemelegítő tánclépésekhez egyből 3 különböző stílusban játszó zenekar közül választhattok, de nem kell leragadni egynél, az igazán bevállalósak nem félnek a hirtelen váltásoktól.
Az estét agresszív romantikával nyitja a Critical Silence. Utánuk a laza humorral és rendezett szétcsúszással hódító The Fiction Stop hergeli a csajokat. Végül a velős szöveggel és elmebajjal határos dinamikával odacsapó skatepunk veszi át a terepet, a Húz’n Tróger prezentálásában. Ezután jön, az este lényege: a free jam session.

Fellépők:

Bihari Péter (Zeninjam),
Dí Dzsé, azaz Bitó János (SKAtch, Sheket),
Tom Driver (Tha Shudras),
Bedi és Patrik (maj’beszélünk),
Big G (minimalBogart),
Hatvani Zsolt és Gábor (Kravaiar),
Préda-Kovács Zsolt (Sheket),
Zolka, (Razordoll),
DJ Globe, (TechnoidCommunity, ASK, THA SHUDRAS)
Oneil,
Miller, (LustaBeatek és a Kényszerszünet)
Nagy Reni, (Megasztár)
Papaschef (ASK-Hazai Márka),
FMaN a Tha Shudras énekese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük