Vendetta- a 20 éves Nevergreen új albuma

Nevergreen VendettaA húsz éves Nevergreen a jubileumi évben új albumot jelentetett meg Vendetta címmel. A lemezen a saját dalok mellett két feldolgozás is található a megszokott Nevergreen stílusban.  Az elmúlt évtizedekben kialakult egyedi (dark, gothic, doom, szimphonic) hangzás megmaradt. Az első klip,  mely a „Szerelemben nem hiszek” című számhoz készült, már több ezer megtekintésen van túl.

 

A MAHASZ album előadási listán is előkelő helyen szerepel, a siker tehát borítékolható a rajongók körében.  A lemez hagyományosan kétnyelvű, magyar, és angol nyelven is hallhatók a dalok. Az előző albumra sokan azt mondták, hogy az addigi legjobb Nevergreen lemez. Ugyanez elmondható a Vendetta esetében is. Húsz éve hirtelen robban be a rockéletbe a banda, majd ahogyan világ más stílusok felé indult, a többi rockzenekarral együtt háttérbe szorult.

A tömeg érdekek helyett a minőségre helyezték a hangsúlyt. A dark dallamvilágon belül egy új hangzást teremtettek. Dalaikat ezért könnyen felismerik azok is, akik kevésbé járatosak e zenei világban. A két évtized nagy ünneplése ősszel várható. A Nevergreen két tagjával, Matláry Miklóssal, és Bob Macurával Szegeden az IH rendezvényközpontban tartott lemezbemutató koncert alkalmával beszélgettünk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük