Anchorless Bodies és a Mar Gruesa A Rock Klubban

0maarA Városi Rock klub heti ajánlata: „A TalizMan’s zenekar koncertje a várakozásoknak megfelelően pokoli jóra sikeredett, kiváló válogatásnak örülhetett minden résztvevő, koncertlátogató. A Szurdi Zsolttal lezajlott beszélgetés alapján nyugodtan mondhatjuk, ezek a régi magyar rockdallamok mit sem veszítettek évtizedes fényükből, az alakulat elképesztően jó hangképet nyomott a maga impulzív módján. Sokunk fejében régi emlékek elevenedtek fel sorra, bár furcsa mód mostanság valahogy sokkal súlyosabban hangzanak ezek a nóták, mint amilyennek egynémelyik 20-30 évvel ezelőtt tűnt.

Bár kétségtelen, hogy lehettünk volna többen is, de akik ott voltak, nagyon zura bulit nyomtak a zenekar rendkívül jó produkciójának árnyékában. A buli után fel is vetődött annak a gondolata, hogy rendszeres jelleggel, mondjuk 4-5 hetente lelátogathatnának a klubba a Rock Klub saját zenekaraként. Az egyeztetések odáig jutottak, hogy az elgondolás tetszett a zenekarnak is, abban maradtunk, hogy megbeszélik, és később visszatérünk a kérdésre. Köszönjük a fiúknak a bulit, igazán nem hiába dolgoztak.

Az elkövetkezendő hétvégén két igazán profinak tűnő kezdeményezés kerül színpadra a Rock Klubban. A Anchorless Bodies és a Mar Gruesa zenekarokról beszélünk, akiknek az anyagait áttekintve rövid ismerkedés után kitűnik, hogy semmit nem bízzanak a véletlenre. Zeneileg jól kidolgozott témákba hallgathatunk bele a zenekarokkal kapcsolatos oldalakon, de az online hozzáféréseken tapasztalható látványos desing is profi kezek nyomait viseli magán. A megszokottaktól eltérően most nem adunk szöveges bemutatót a két bandáról, hanem bemásoljuk ide az általunk ismert elérhetőségeiket, mindenkinek ajánljuk figyelmébe, ne mulasszák el meglátogatni az oldalakat, és persze végső soron a szombaton 21 órakor kezdődő buliról se maradjon le senki. Vár mindenkit a Rock Klub szervező teamje.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük