Hatszor látható idén az Ezeregy Éjszaka a Dóm téren

reök szegedi szabadtéri logo 2021Újabb előadás-alkalmat hirdet Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljéből a Szegedi Szabadtéri Játékok. A Fesztivál látogatói egy hatodik estén, július 14-én is megtekinthetik az Ezeregy éjszakát hazánk legnagyobb színpadán 2024-ben.

Rendkívüli érdeklődésnek örvendenek a Szegedi Szabadtéri Játékok musical-előadásai. Amellett, hogy élénk figyelem kíséri a Szabadtéri idei önálló produkciója, a Rebecca előkészületeivel és szereposztásával kapcsolatos információkat, a Novák Péter rendezésében érkező István, a király rockoperából decemberben pluszalkalmat iktattak be a szervezők a lelkes fogadtatásra való tekintettel.

A Fesztivál újabb hírrel örvendezteti meg a musicalek kedvelőit. Az előző évadban nagy sikerrel bemutatott Ezeregy éjszaka iránt idén sem lankad a nézők érdeklődése az októberben meghirdetett július 5-i, 6-i, 7-i, 12-i és 13-i előadások között már most teltházas és csaknem teltházas estéket is találhat, aki felkeresi a Szabadtéri Játékok Fesztivál Jegyirodáját vagy online jegyvásárló felületét. Azért, hogy még több rajongó láthassa Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljét, egy újabb este, július 14. vasárnap is műsorra kerül a kicsiket és nagyokat egyaránt megszólító produkció. Így a musical második hétvégéjének esőnapjai július 15. és 16. lesznek.
Az új előadás-időpont beiktatásával, akárcsak 2023-ban, idén is összesen 24.000 néző tekintheti majd meg az eredeti előadást lenyűgöző, nagyszínpadi kivitelben, Juronics Tamás rendezésében, Bujdosó Nóra szemet gyönyörködtető látványvilágával és Madarász „Madár” János animációival, az ősbemutató helyszínén.

A hatodik előadás-alkalom örömére az alkotók egy hangulatos egyveleget készítettek a fergeteges world musical legemlékezetesebb pillanataiból, legfülbemászóbb dallamaiból. A medley-videóval az előadás rajongói felidézhetik kedvenc mozzanataikat, és a leendő nézők is ízelítőt kaphatnak a Trokán Nórát, Bányai Kelemen Barnát, Márkus Lucát, Tasnádi Bencét, Stohl Andrást, Bori Rékát és Mészáros Mátét felsorakoztató sztárszereposztással színpadra állított keleti varázsvilágból. A videó elérhető a Szabadtéri Játékok Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján is.

A július 14-i alkalomra már elérhetőek a belépők. A nagyszabású, szórakoztató és elgondolkodtató musical idei nézői személyesen és online is válogathatnak az első öt előadás utolsó jegyei és az új időpont ülőhelyei közül: Szegeden a Fesztivál Jegyirodában, az Interticket-irodákban országszerte, vagy a Szabadtéri Játékok weboldalán keresztül.