Szabadtéri applikáció okostelefonra

SzegediszabadteriOkostelefon alkalmazást hozott létre a Szegedi Szabadtéri Játékok, melyen akár belépőt is vásárolhatunk vagy éppen szegedi szállást foglalhatunk az előadások idejére. Idén nyártól már wifi hotspot a fesztivál helyszíne is. 

 Már okostelefonunkon is olvasgathatjuk a legújabb Dóm téri hírmorzsákat, egy koppintással megnézhetjük a nyári előadásokhoz kapcsolódó exkluzív videókat, lecsekkolhatjuk, melyik ismert színész szerepel abban a darabban, melyre a következő menüpont alatt azonnal meg is vásárolhatjuk a belépőket. Sőt, akár szállásunkat is lefoglalhatjuk a szegedi vagy környékbeli hotelek valamelyikébe.

Pár hete indította el a fesztivál az ingyenes smart phone alkalmazásokat, melyek Android és iOS operációs rendszereken is elérhetőek, valamint egyszerűen és ingyenesen letölthetők a készülékekre. A fejlesztés vizuális megjelenése a Szabadtéri dizájnját tükrözi. A szervezők igyekeznek egyre több funkcióval segíteni a Dóm téri közönség tájékozódását a virtuális csillagtető alatt is.

A Szabadtéri mindig is élen járt a modern lehetőségek és technikák alkalmazásában, főként azok esetében, amik segítségével közvetlenebb kapcsolatot tud kialakítani nézőivel. Ez elsődleges szempont, már-már elvárható egy olyan közönségbázist mozgató fesztiválnál, mint amilyen a Dóm téri. A Szabadtéri-alkalmazást az idei nyártól a helyszínen már wifi-n keresztül is használhatjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük